Overlijden Mark Kathmann (43)

25 Februari 2018, bron: John Broeseliske

Afgelopen weekend kregen wij het schokkende bericht dat Mark Kathmann, vrijwilliger van OOV-Support vanaf het eerste begin, op 43-jarige leeftijd geheel onverwachts thuis is overleden.

De crematieplechtigheid van Mark vindt plaats in de aula van crematorium Eikelenburg, Eikelenburglaan 7 te Rijswijk op zaterdag 3 maart om 13.00 uur. Iedereen die hem kende en afscheid wil nemen is welkom op de crematie.

Mark is vanaf het begin betrokken geweest bij de opbouw van onze stichting. In het begin zowel als figurant en coördinator van oefeningen maar ook in de opbouw en vormgeving van onze organisatie. Mark heeft een actieve rol gespeeld in onze groei van lokale- en regionale activiteiten naar landelijke en internationale oefeningen.

Op het gebied van automatisering heeft Mark niet alleen onze website ontwikkeld maar heeft hij ook reeds 10 jaar geleden het Figarosysteem bedacht en gebouwd. Het systeem waarop onze oefeningen nog steeds draaien. Nog ruim voor hij als docent op het Grafisch Lyceum in Rotterdam aan de slag ging was Mark al actief met het ontwerpen van onze huisstijl en afbeeldingen op onze gadgets waaronder rugzakken, mokken en kaartspelen.

Het plotseling overlijden van Mark heeft bij ons een grote verslagenheid te weeg gebracht. Ons medeleven gaat uit naar de familie van Mark, zijn vrienden en kennissen.