Grimeerteams bij Open Dagen ziekenhuizen

18 Maart 2018, bron: John Broeseliske


In het kader van de Week van de Zorg en Welzijn waren er op zaterdag 17 maart 2018 twee grimeerteams van OOV-Support actief op de Open Dagen van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer en het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Deze Open Dag was voor iedereen die benieuwd was naar wat zich voor en achter de schermen in een ziekenhuis afspeelt.

In de ziekenhuizen kon een bezoek worden gebracht aan diverse poliklinieken en afdelingen, waar door specialisten en verplegend personeel een rondleiding werd verzorgd. OOV-Support zorgde er ook voor dat er een ambulance bij de hoofdingang van het LangeLand Ziekenhuis kon worden bekeken.
Op beide locaties bleek er veel belangstelling te zijn voor onze beide grimeerteams, die met veel enthousiasme in totaal bijna 1.000 kinderen van een nepwond voorzagen. Een topprestatie voor onze grimeurs die erg veel blijde (kinder)gezichten opleverde.

Normaal gesproken houdt het grimeerteam van OOV-Support zich bezig met het aanbrengen van 'verwondingen' bij pseudoslachtoffers tijdens oefeningen en trainingen.

Een fotoverslag van de Open Dag in Zoetermeer vind je hier: http://hetfotomoment.nl/Lange-Land-Ziekenhuis-2018#bwg27/4574.