service details image

In memoriam: Folkert Hoogslag

Afgelopen dinsdag (2 mei) bereikte ons het treurige nieuws dat Folkert Hoogslag  op 65-jarige leeftijd onverwachts is overleden. Folkert was bij velen van onze vrijwilligers als vriend verbonden via werk, hobby of priv√©.  Achttien jaar geleden ging hij met ons het avontuur aan wat zou uitmonden in stichting Openbare Orde en Veiligheid-Support; als deelnemer aan oefeningen, medeontwerper van ons logo en huisfotograaf van de stichting.  Vele foto's zijn van zijn hand.
Naast collega's en vrienden wist hij ook zijn familie in te zetten voor de meest uiteenlopende oefeningen. Eerst zijn echtgenote en beide kinderen, later zelfs zijn kleinzoon.
 

Na de opstart in de beginjaren is Folkert zich gaan toeleggen op het coördineren van oefeningen. Hierbij richtte hij zich niet alleen op een goed verloop van de oefening maar had hij net zoveel aandacht voor het gezellig samenzijn na de oefening. Velen hebben de oefeningen in Weeze ervaren als een kleine buitenlandvakanties.
 

Als bestuur en stichting zijn we dan ook aangeslagen door dit plotselinge bericht maar kijken we met dankbaarheid terug op de bijdrage van Folkert als nestor van onze organisatie.